REVIEW: Le Café

Le Café in Arnhem

Meningen zijn niet tijdloos en moeten zeker niet verward worden met wetten van Meden en Perzen. Daarvan zijn de Heeren zich sterk bewust als wij het fantastische exterieur van Le Café in Arnhem achter ons laten en bij binnenkomst een hartelijke zaak aantreffen, die ook nog eens goed vol zit.

De zaak heeft duidelijk een (hetzij kleine) upgrade gehad in haar meubilair; de versleten banken zagen wij nu niet meer en de uitbater heeft het aftandse meubilair buiten vervangen voor degelijke, maar vooral ook sfeervolle Parijse bistrostoeltjes. De zaak past qua ‘look-and-feel’ nu veel beter bij de door haar geambieerde Franse uitstraling. Overigens bieden de banken, die in coach-opstelling zijn geplaatst en aan het comfort van oude stoptreinen doen denken, weinig steun waardoor langer tafelen hier ons inziens geen fijne rit wordt.

“De zaak past qua ‘look-and-feel’ nu veel beter bij de door haar geambieerde Franse uitstraling.”

Heeren in de Boonen

De vriendelijke bediening neemt onze bestelling vlot op en de drie couverts koffie worden niet lang daarna uitgeserveerd. Een mooie bak Beukenhorst, met een tikkeltje rokerige smaak en voorzien van een stoere cremalaag, stemt de Heeren vrolijk. De smaak van de koffie hebben ze hier op een prima constant niveau, als we deze vergelijken met onze review van februari 2019. Helemaal niets mis mee!

Koffie bij Le Café

Le Café heeft de Heeren al met al positief verrast. De zaak is er echt wel op vooruitgegaan ten opzichte van vorig jaar en rijmt nu veel beter met de A-locatie waar zij zich bevindt.

Datum bezoek: 25 september 2020

BEOORDELINGSRAPPORT
ALGEHEEL RAPPORTCIJFER 8,8

MAATREGELEN I.V.M. CORONA
TRIAGE NEE
ONTSMETTING HANDEN JA
1,5 METER PLACERING JA

ONDERBOUWING
DECOR 7,0
SFEER 7,0
SMAAK 8,5
BEDIENING 7,0

TOTAAL  29,5 PUNTEN
GEMIDDELD 7,4 PUNTEN
TOTAAL + GEMIDDELDE 36,9 PUNTEN
ADDITIEVEN +2 BONUSPUNTEN
WATER PRO-ACTIEF AANGEBODEN +0 BONUSPUNTEN
EINDTOTAAL PUNTEN 36,9 + 2 = 38,9 PUNTEN

PRIJS VAN 1 KOPJE KOFFIE €2,50

PRIJS-/KWALITEITSCORE (TOTAAL + GEMIDDELDE – PRIJS)

Prijs-/kwaliteitscore (max is 54)