REVIEW: Doppio Espressobar (Arnhem)

Doppio Espressobar (Arnhem)

Het krijtbord van Doppio Espresso Arnhem claimt “sinds 2012 de lekkerste koffie van Arnhem te schenken”. Tijd voor de Heeren om dat te staven! Het moet gezegd, het krijtbord overdrijft niet. Een mooie, licht vettige koffie met een aardse smaak (door toevoeging van Robusta) is bijzonder prettig op de tong. Een dikke 9! 

“Een mooie, licht vettige koffie met een aardse smaak.”

De zaak is modern ingericht, met oranje als basiskleur, maar heeft desondanks wel een uitstekende sfeer. In verschillende hoeken zijn zitjes gecreëerd en ook normale tafels staan op voldoende afstand van elkaar gepositioneerd.

De bediening ervaarden wij als zeer vriendelijk en laagdrempelig. Bij deze mensen wil je je vrijdagochtend spenderen. Bij binnenkomst werd ons niet alleen gevraagd of wij kleine, middel of grote koppen wilden, maar ook direct gewezen op de lekkernijen in de vitrines. Alles op een luchtige, amicale toon. Leuk!

Koffie bij Doppio Espressobar

De Heeren waarderen de mogelijkheid om hier zakelijk af te spreken iets lager, met een 7,5. Het kan wel maar de zaak lijkt ons in zakelijk opzicht meer geschikt voor eenlingen of mensen die een coffee-to-go halen. Rustig afspreken met een klant bij Doppio gaat wat lastiger; daarvoor is het naar ons oordeel te levendig.

Datum bezoek: 11 januari 2019

BEOORDELINGSRAPPORT
DECOR 7,5
SFEER 8,0
GESCHIKT VOOR ZAKELIJK 7,5
SMAAK 9,0
BEDIENING 9,0
PRIJS VAN 1 KOPJE KOFFIE (klein) €2,50
ADDITIEVEN (2 bonuspunten) +2,0
WATER (2 bonuspunten) +0
TOTAAL 41 PUNTEN
GEMIDDELD 8,2 PUNTEN
TOTAAL + GEMIDDELDE 49,2 PUNTEN
PRIJS-/KWALITEITSCORE 46,7 PUNTEN
BONUS 2 PUNTEN

EINDSCORE 48,7