REVIEW: Dudok Arnhem

Dudok Arnhem

In de schaduw van de alom geprezen Eusebiuskerk betraden De Heeren vandaag het, door de C-crisis gecreerde, verbredeterras. Naast de steeds meer volwassen wordende St Jans beek nuttigden zij hun zwarte goud. Een goed verstaander behoeft hier geen verdere uitleg.

Inderdaad: Dudok. 

Zo ook als vorige week zijn de Heeren in hun zoektocht naar de beste koffie etablissementen van Arnhem de route van l’annee dernière weer aan het bewandelen.

Op de perfect, door de C-regels gedreven, geplaceerde rotan stoelen nemen de Heeren, naast de rustig voort kabbelende beek, plaats.

Bij nader inzien misschien niet geheel handig, daar het bedienend personeel aan de overkant van de beek in de zon zich in het zweet werkt en hierdoor minder oog zou hebben voor de andere oever. Niks blijkt minder waar. De lieftallige serveerster had ons al rap in de smiezen en snelde de Heeren toe. Het gebruikelijke recept, de twee kopjes koffie, inderdaad de Heeren waren vandaag par deux, werd spoedig op onze tafel geserveerd. Het betreffende tafeltje was vooraf , zoals het nu reeds in de horeca gewoon is, ontsmet.

“Deze robuuste bak smaakt naar meer!”

Heeren in de Boonen

Wat betreft de triage; hier is volgens de Heeren geen vraag naar gedaan, maar het kan zijn dat een bepaalde aanwijzing op een her en der geplaceerd krijtbord over het hoofd is gezien.

Koffie bij Dudok Arnhem

De koffie smaakte zeer goed, misschien had deze iets heter gekund, maar deze waarneming is waarschijnlijk ontstaan vanwege de lange route die het zwarte goud vanaf de overkant van de beek heeft moeten afleggen. De Smit & Dorlas koffie, met hun slogan: “Gebrand op genieten”, viel natuurlijk  in goede aarde bij de Heeren. Sterker nog; “Deze robuuste bak smaakt naar meer!”

Datum bezoek: 19 juni 2020

BEOORDELINGSRAPPORT
ALGEHEEL RAPPORTCIJFER 8,8

MAATREGELEN I.V.M. CORONA
TRIAGE NEE
ONTSMETTING HANDEN NEE
1,5 METER PLACERING JA

ONDERBOUWING
DECOR 9,0
SFEER 9,0
SMAAK 8,5
BEDIENING 8,5

TOTAAL  35 PUNTEN
GEMIDDELD 8,8 PUNTEN
TOTAAL + GEMIDDELDE 43,8 PUNTEN
ADDITIEVEN +2 BONUSPUNTEN
WATER PRO-ACTIEF AANGEBODEN +0 BONUSPUNTEN
EINDTOTAAL PUNTEN 43,8 + 2 = 45,8 PUNTEN

PRIJS VAN 1 KOPJE KOFFIE €2,50

PRIJS-/KWALITEITSCORE (TOTAAL + GEMIDDELDE – PRIJS)