REVIEW: Hemels (Arnhem)

Hemels (Arnhem)

De rode loper ligt uit voor gasten van Hemels, luxe taarten en patisserie in Arnhem. Een waar warm welkom!

Binnen is het al goed bevolkt, als de Heeren aankomen bij deze sympathieke zaak in hartje centrum. We dompelen ons in een fijne, stadse, sfeer waarin mensen zichtbaar ontspannen drinken van hun kop koffie of een overheerlijke patisserie. Leuk hoor!

“Vriendelijkheid en een lach.”

De goedlachse bediening was alleraardigst, maar liet ook betrekkelijk lang op zich wachten. Dat kan aan de drukte hebben gelegen, maar het viel ons wel op. Vanwege de vriendelijkheid en de lach scoren wij Hemels op dit onderdeel wel met een ‘goed’.

De koffie is van Arnhemse koffiebranderij Peeze, en een fractie te ziltig naar onze smaak. De toevoeging van het koekje brengt de smaakpapillen daarna wel weer in balans gelukkig, maar hoger dan een ‘voldoende’ komen we hier niet. 

“Naar Hemels ga je voor een topsfeer en een redelijke bak koffie.”

De sfeer en het decor zijn natuurlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden, want de één maakt of breekt de ander. Bij Hemels zit het het decor goed en hierdoor scoren wij de sfeer met een ‘uitstekend’. Het decor is simpel maar doeltreffend. Niet bijzonder gezellig of overdadig toegewerkt naar een bepaald thema maar gewoon ‘stads’. De sfeer die hieruit ontstaat ervoeren wij als bijzonder prettig.

Koffie bij Hemels

Voor een zakelijke afspraak vinden wij Hemels minder geschikt. Het is daarvoor misschien iets te klein, waardoor je te dicht op elkaar zit. Met laptop hier gaan werken kan wel, maar er zijn geschiktere plekken in Arnhem. Naar Hemels ga je voor een topsfeer en een redelijke bak koffie.

Datum bezoek: 8 februari 2019

BEOORDELINGSRAPPORT 
DECOR GOED (+8) 
SFEER UITSTEKEND (+10) 
GESCHIKT VOOR ZAKELIJK SLECHT (-10) 
SMAAK VOLDOENDE (+4) 
BEDIENING GOED (+8) 
PRIJS VAN 1 KOPJE KOFFIE €2,40
TOTAAL 20 PUNTEN 
GEMIDDELD 4 PUNTEN 
TOTAAL + GEMIDDELDE 24 PUNTEN 
PRIJS-/KWALITEITSSCORE 21,6 PUNTEN 
ADDITIEVEN +2 BONUSPUNTEN 
WATER PRO-ACTIEF AANGEBODEN +0 BONUSPUNTEN

EINDBEOORDELING 23,6 PUNTEN