REVIEW: Stan & Co Arnhem

Stan & Co Arnhem

Het van oorsprong Utrechtse Stan & Co zetelt sinds een aantal jaar ook in Arnhem. Aan het centraal gelegen Willemsplein neemt STAN & CO. Arnhem een prominente plaats in. 
De Heeren arriveerden een kwartier voor opening (10.00 uur), maar gelukkig mochten we gewoon plaatsnemen. We waren niet eens de eersten!

“Echte schoonheid schuilt in de imperfectie.”

De zaak is opgetrokken in een hippe stijl die aan alle kanten ‘deugt’. Dat wil zeggen: aandachtig doorgestyled. Alles hier is ‘perfect’, de perfecte kleuren, het voor echt doorgaand plastic groen, de jaren ‘70 meubelen gecombineerd met de meer van deze tijd zijnde hoge tafels en de imposante bar. Geen imperfectie te bekennen. Ieder ezelsoortje ontbreekt hier. Dit is natuurlijk een kwestie van smaak, daarom beoordelen wij Stan & Co op dit onderdeel gewoon met een mooie ‘goed’. Dat echte schoonheid juist schuilt in de imperfectie, laten we in deze review dan ook enkel bestaan als een onbeduidende en smaakgevoelige poëtische voetnoot.

De smaak van de koffie was voldoende. Voorzien van een lekker schuimlaagje en aangeboden met een lekker additief (zompig maar lekker cake’je). De prijs van €2,70 voor 1 kopje koffie doet meer verwachten, helaas. Een ‘voldoende’.

“De prijs van €2,70 voor 1 kopje koffie doet meer verwachten.”

Zakelijk werken gaat op dit uur prima bij Stan & Co. Lichte muzikale omlijsting die niet stoort en er zijn voldoende mogelijkheden om bijvoorbeeld laptop of telefoon mee te voeden. Daarbij staan de tafels net ver genoeg van elkaar af, waardoor met behoud van enige privacy gewerkt of gesproken kan worden. Een ‘goed’!

Koffie bij Stan & Co

Kortom, Stan & Co is een prima uitvalsbasis om zakelijk te werken (in de rustige ochtenduren). Voor diegene die van hip en formule-achtig houdt.

Datum bezoek: 18 januari 2019

BEOORDELINGSRAPPORT
DECOR GOED (+8)
SFEER GOED (+8)
GESCHIKT VOOR ZAKELIJK GOED (+8)
SMAAK VOLDOENDE (+4)
BEDIENING VOLDOENDE (+4)
PRIJS VAN 1 KOPJE KOFFIE €2,70
TOTAAL 32 PUNTEN
GEMIDDELD 6,4 PUNTEN
TOTAAL + GEMIDDELDE 38,4 PUNTEN
PRIJS-/KWALITEITSSCORE 35,7 PUNTEN
ADDITIEVEN +2 BONUSPUNTEN
WATER PRO-ACTIEF AANGEBODEN GEEN BONUSPUNTEN

EINDBEOORDELING 37,7 PUNTEN